Sokkal több játék fog érkezni a Netflixre

0
27

Tavaly indította el a Games szolgáltatását a Netflix, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy androidos és iOS-es játékokat töltsenek le és játszanak, ingyen. Eddig mindössze csupán 17 cím volt elérhető, de a The Washington Post forrásai szerint a kínálat még idén 50 címre nőhet.

Itt pedig nem streamelni való játékokról van szó, hanem külön vásárlást nem igénylő, letölthető játékokról. Ezekben a játékokban sem reklámok, sem in-app vásárlások nincsenek. Vagyis igazából az Apple Arcade és a Google Play Pass mintájáról van szó.

A cég ráadásul átfedésben kezd terjeszkedni, az Exploding Kittens társasjátékból például jövő hónapban mobilos játék, 2023-ban tévéműsor jelenik meg. Persze így is sok sorozat van már a kínálatban, ami játékokra épít (The Witcher, Arcane (League of Legends), The Cuphead Show, DOTA: Dragon’s Blood, Castlevania). De például a Stranger Things esetében épp fordítva van, mivel itt a sorozatra építettek játékokat. Én még nem próbáltam egyiket sem, de lehet ennek is eljön majd az ideje.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét