Stílusosan – A Sony és a Nike bemutatja a PlayStation 5 ihlette tornacipőket

0
180

A Sony és a Nike összefogott Paul George kosárlabdázóval és Yujin Morsawa PS5-dizájnerrel, hogy megalkossák a PlayStation 5 inspirálta tornacipőt, azaz a Nike PG 5-öt. Nem meglepően a konzol színvilágát kapta, valamint tervezésekor is figyeltek, hogy észrevehetően „PS” legyen a lábbeli. A Nike PG 5 ára 120 dollár lesz.

Óriási pénzügyi potenciál van a konzolokban, akárcsak a cipőkben. És mi lehet a legjobb módja annak, hogy egymás sikeréből erőt merítve még több pénzt keressenek a gyártók? Hát egy Sony-Nike együttműködés, aminek keretein belül egy PS5 témájú cipőt dobnak a piacra. A PG 5 május 14-től lesz elérhető 120 dollárért (szerk. vélemény: valószínűleg 10 perc alatt el fog kelni az összes, és másodkézről 500 dollárért cserélnek majd gazdát).

A PG 5 névre hallgató cipőt Paul George, a hétszeres NBA All-Star, valamint a PS5-dizájner, Yujin Morsawa tervezték. Az nem ismert, hogy hány darabot készülnek értékesíteni belőle, azonban azt tudjuk, hogy csak bizonyos régiókban lesz elérhető. Egy biztos: a PG 5 könnyebben beszerezhető lesz, mint a PS5.

Hirdetés

Hordanád?

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét