Szeretné megoldani a Nintendo a drifting problémákat

0
40

Először a 2019-es esztendő nyarán lehetett hallani arról először, hogy Ryan Diaz elindított a Nintendo ellen egy csoportos pert, amely a Joy-Con gamepadeket érintő drifting problémát hivatott tisztázni. Azóta sok dolog történt, és 2021-ben még az is felmerült, hogy nem feltétlenül javítható teljesen a jelenség, bár a Nintendo dolgozik azon, hogy a hardver tartósságát növeljék.

Bizalomfokozás céljából jó hír érkezett, ugyanis a japán cég hivatalosan vállalta, hogy garanciaidőn túl is ingyenesen megjavítják azokat Joy-Con gamepadeket, amelyeket a drifting probléma súlyt. Ez az ajánlat az Egyesült Királyságra, Svájcra, illetve az Európai Gazdasági Térségre (EEA) vonatkozik. Utóbbi az EU tagállamaiból, illetve az Európai Szabadkereskedelmi Társulással ide csatlakozó Izlandból, Liechtensteinből és Norvégiából áll.

A Nintendo hasonló módon már kezelte az ügyet az Egyesült Királyságban, de akkor még nem volt része a konstrukció a vállalat hivatalos javítási politikájának. Mostantól azonban igen, így, ha valakit érintene a fenti gond, akkor garanciaidőn túl is kezdeményezhet ingyenes javítást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét