Szinte fáj nézni – Extrém kínzást kapott a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra táblagép

0
96

Még a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is megtörténhet az, hogy berepedezik egy okostelefon vagy táblagép kijelzője. Ezért is kiemelten fontos, hogy a gyártók ne spóroljanak az anyaghasználaton, és úgy tűnik, hogy a Samsung nem sajnálta a plusz törődést a nemrég debütált Galaxy Tab S8 Ultra esetében.

Zack Nelson munkásságát valószínűleg csak keveseknek kell bemutatni. A JerryRigEverything nevű YouTube-csatornáján rengeteg különböző okostelefon és egyéb kütyü megkínzását mutatta be nekünk. Ezek a stressztesztek szerencsére nem az öncélú rombolásról szólnak, mivel így sok hasznos részletre derülhet fény, akár olyanokra is, amelyeket a gyártók előszeretettel elhallgatnak.

Egyik friss videójában Nelson a Samsung Galaxy Tab S8 Ultrát erőltette meg egy kicsit, és a végeredmény elég biztató képet fest. A tablet külső borítása a megszokott módon tűrte a karcolásokat, és a kijelző esetében sem volt tapasztalható furcsa elváltozás. Jó hír, hogy a gép háza még erőteljes hajlítgatás hatására sem roppant meg, ami kifejezetten jó hír annak fényében, hogy egyébként mennyire vékony az egész.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét