Szövetborítás egy laptopon? – elrajtolt a 13,3-as Lenovo Yoga 6

0
251

A laptop különleges dizájnja – amely a fémet és a szövetet kombinálja – segít súlyának csökkentésében, valamint impozáns külsőt biztosít

A nem mindennapi anyaghasználatnak (is) köszönhetően a laptop mindössze 1.3 kiló. Pehelysúlyának ellenére nem kell teljesítménybeli kompromisszumokat kötnünk, ugyanis a gépet kérhetjük akár AMD Ryzen 7 4700U processzorral, 16 GB RAMmal, valamint 1 TB NVMe SSD-vel is.   A Yoga 6 és a Yoga 7 Slim Pro modellekkel a Lenovo elindította az AMD APU – azaz integrált videókártyás – processzoraival szerelt sorozatát, amelyben nem csak az az egyedi, hogy kizárólag AMD hardverrel kérhető, hanem a már említett szövetborítása is. Amely funkcionalitásában megkérdőjelezhető, – bár a Lenovo biztos talált megoldást arra, hogy ne koszolódjon – a dizájn kétségtelenül szépre sikerült.

A 13,3-as érintőkijelző kizárólag FULLHD felbontású, továbbá 72%-os NTSC-vel, valamint 300 nites fényerővel kápráztatja majd szemünket. A Vega integrált videókártya erőlködés nélkül teljesít majd szolgálatot a laptop leendő tulajdonosainak.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét