Tartósabb okostelefonok – egy új Samsung védjegy erre utal

0
109

A Samsung állítóleg az „Armor Frame” kifejezés védjegyként való bejegyzését kérte az EU-ban, az Egyesült Államokban és Dél-Koreában. Új amerikai IP-alkalmazása kimondja – ezzel spekulációkat is indítva -, hogy új tervezési, illetve dizájnbeli fejlesztéseket alkalmaz zászlóshajóin a Samsung, ezek pedig különösen az összehajtható okostelefonokat érinti.

Forrás: LetsGoDigital

Dynamic AMOLED, Infinity-Q, Wireless PowerShare: A Samsungnak sosincs hiánya új, kreatív és jól csengő marketingkifejezésekből, amelyekkel talán még több vevőt vonzanak be, avagy tartják meg a régieket. Úgy tűnik még egy hasonló akadt: Armor Frame.

Ez a kifejezés – illetve a mögötte lévő technológia – a mobileszközök sérülésállóságát hivatott javítani, ahogy ezt az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatalához (USPTO), valamint ennek Európai Uniós (EUIPO) és dél-koreai (KIPO) társaihoz benyújtott dokumentumok megerősítik.

Hirdetés

A hajtogatható elemek abba a kategóriába tartoznak, amelyek különösen kényesek, és bonyolult tervezésük miatt leginkább rászorulnak erre. Ezért a Samsung „Armor Frame” technológiája elsősorban a Galaxy Z Flip és Z Fold termékcsaládoknak szól. Persze nem kizárt, hogy a Galaxy S széria is kap a jóból.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét