Tervezési hiba miatt sok AirPods-szal baj van – az Apple ingyen cseréli őket

0
188

Ha neked is Apple AirPods Pro-d van, és recsegést vagy statikus zúgást tapasztalsz, akkor ne habozz, ugyanis ingyen cserélik a készüléket. Továbbá az aktív hangszűrés sem mindegyik darabban úgy működik, ahogy kellene, ezeket szintén költségmentesen cseréli az Apple. Tervezési hiba van a háttérben.

Az Apple AirPods Pro-ja a legdrágább vezetéknélküli fülhallgatók közé tartozik, azonban a magas ár nem garantálja, hogy hibátlanok a készülékek. Nagy népszerű termékről beszélünk, ezáltal a nagy számok alapján a meghibásodás esélye is nagyobb. Néhány eszköz enyhe recsegést, alapzajt produkál, valamint az aktív hangszűrés (ANC) sem tökéletes bennük.

Az Apple közleménye szerint aki ilyen tüneteket tapasztal fülhallgatójával kapcsolatban, annak teljesen ingyen cserélik készülékét, azonban a töltő-tokját nem, csak a fülhallgatót.

Hirdetés

Egy hivatalos Apple kereskedésbe, szervízbe vihetjük telefonunkat ezesetben, ahol az ott dolgozók minden szükséges információval ellátnak. Minden ezzel kapcsolatos hivatalos információ megtalálható az Apple hivatalos oldalán.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét