Tesztelés alatt a Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3

0
766

A hajlítható képernyős készülékek bemutatója, ha minden jól megy augusztus 3-án lesz a koreai gyártó következő Unpacked rendezvényén. Szóbeszédek szerint a forgalmazás augusztus 27-én kezdődhet, de lehet, hogy csak az előrendelések indulnak aznap.

Arról is szó esett, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 készülékeket megpróbálják a lehető legolcsóbban kínálni, hogy a hajlítható képernyős telefonok eljussanak a lehető legtöbb emberhez. Az árcsökkenés nagyjából 20 százalékos lesz a jelenlegi Galaxy Z Fold és Z Flip modellekhez képest. Ennek megfelelően a Samsung Galaxy Z Fold 3 1599, míg a Galaxy Z Flip 3 1000 dollár alatt kerülhet a boltok polcaira.

Várhatóan képernyő alá szerelt szelfikamerával és S Pen toll támogatással debütál a Samsung Galaxy Z Fold 3, bár lehet, hogy nem lesz külön hely a készülék testében a kiegészítő tárolására. A koreai gyártó hajlítható készülékei hardveres téren ott lesznek a legjobbak között,  hiszen burkolatuk alatt Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet zakatol, számottevő operatív memória társaságában.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét