ThinkPad T15g: Gamer ThinkPad kiadásán dolgozik a Lenovo?

0
546

Egy új ThinkPad tűnt fel a horizonton: a Lenovo ThinkPad T15g Gen 1, amely furcsa variációja a ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomásnak. A különlegességét pedig nem más adja, mint a benne lévő Nvidia GeForce RTX GPU.

A múltban még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a ThinkPad és a Gamer fogalom egyazon termékben összpontosuljon. A ThinkPad üzleti eszközökből álló széria, amely munkára termett és nem játékra. Bár a komoly Quadro kártyákkal szerelt ThinkPadeken lehetett játszani, nem gamelésre tervezték ezeket sem. A Lenovo üzleti rést fedezhetett fel, amelyet a „ThinkPad T15g Gen 1” névre keresztelt eszközükkel tömnének be. Habár hivatalos fotók még nincsenek az új gépről, egy koreai oldal hozzájutott egy képhez, amely a potenciális jelöltről készülhetett. Dizájnban a Thinkpad P15 külsejét kapjuk a gaming modellhez is, amely nem is baj, hiszen a ThinkPad anyaghasználatát nagyon is szeretjük.

De honnan is tudjuk, hogy ez egy gaming modell, ha ugyanolyan, mint egy P15? A Lenovo weboldalán már fent van a T15g driverek listája. Itt pedig GPU drivereket is találhatunk, amik közt RTX 2070 és RTX 2080 is található, természetesen mindkét esetben a Max-Q verziójuk.

Hirdetés

További információkat sajnos nem tudunk, de kérdéseink vannak. Mikor jelenik meg? Világszerte árulni fogják, vagy belpiacos lesz? Számos kérdés felmerül a Lenovo ThinkPad T15g Gen 1-el kapcsolatban, amelyekre kíváncsian várjuk a választ.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét