Titánvázas iPhone-ok jöhetnek, de csak 2023-tól

0
138

Ilyen híreket kapni, mint a titánváz iPhone-okban való alkalmazása érdekes érzés, főleg abban az esetben, amikor még a 120 Hz-es kijelzőt sem sikerült belepakolni egy almás telefonba sem 2021-ig. Na de majd idén! A JP Morgan Chase szerint könnyen megtörténhet a titánváz-update.

A JP Morgan Chase (kínai részleg) nagynevű befektetési tanácsadó cég nagy jövőt jósol a közeledő iPhone-oknak. Na nem az ideinek, illetve a jövőévinek, hanem a 2023-as modellnek. Szerintük akkor tehető majd hatalmas újítások tömkelege.

Tehát a befektetőcég szerint nagy jövővel rendelkező telefon az iPhone 14 lesz, illetve maga a 14-es széria. Olyan prémium tulajdonságokkal jöhetnek ezek a mobilok, mint a titánváz, amely anyagot már egyes Watch-okban is használ az Apple.

Hirdetés

A JP Morgan Chase azonban biztos abban, ha ez megvalósul, az kizárólag a Pro variánsokban lesz majd elérhető. Mivel egy befektetési vállalatról van szó, nem pedig tech-óriásról, ezeket felfoghatjuk úgy, mint bullish-mutatók, azaz az Apple bikapiacának előrejelzései.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét