Több millió dollárt gyűjtött össze előrendelésben a CD Projekt a Cyberpunk 2077 Collector’s Edition kiadásával

0
183

Úgy tűnik, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztésével töltött nyolc év kemény munkája megtérült a CD Projekt lengyel videojáték-társaság számára.

A Cyberpunk 2077 lendületesen indult, már számos díjat összegyűjtött, és több magas szintű dicséretet is bezsebelt a bírálóktól. De mivel az elismerés nem fizeti ki a számlákat, így valószínűleg a játék fejlesztője és kiadója, nagyon elégedett azzal a bevétellel, amelyet a Cyberpunk 2077 már generált. A társaság a Twitter fiókján jelentette be, hogy nyolcmillió előrendelés történt.

Félmilliárd dollárnyi előrendelés biztosan nem esett rosszul a kiadónak, megdobta a bevételt a játék Collector’s Edition változata. Ebből pedig több mint 50 millió dollár már két héttel ezelőtt a Steam-es előrendeléseken keresztül érkezett. Néhány érdekes statisztikát is közzétettek, például az előrendelők 41 százaléka konzolra, 59 százaléka PC-re vásárolta meg a játékot. Érdekes, hogy a játékosok túlnyomó része, szám szerint 74 százaléka digitális vásárlás mellett döntött.

Hirdetés

Az akció-RPG több mint nyolcmillió előrendelést hozott, ami több mint 500 millió dolláros bevételt jelent. A Cyberpunk 2077 tegnap, vagyis december 10.-én jelent meg 59.99 euros áron.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét