Toshiba Qosmio X70: A játékosok örömére

0
294

Nincs az a gyártó a nap alatt mely nem kívánja meglovagolni az Intel legújabb, Haswell szériás processzorai által keltett hullámokat. Sokak örömére a Toshiba is beállt a sorba és nem is akármivel rukkol elő: rögtön előhozakodott a legújabb X70-es szériájú Qosmio játékos noteszgépeivel.

Toshiba Qosmio X70: A játékosok örömére  Toshiba Qosmio X70: A játékosok örömére

17.3 hüvelykes, Full HD felbontást kínáló kijelzővel kerül majd a nagyközönség elé. Mint fentebb hangsúlyoztuk a gép szívét, a processzort az Intel szolgáltatja a Haswell széria zászlaja alatt (várhatóan elsősorban az i7 lesz porondon), a lelkét pedig az NVIDIA a dedikált GeForce GTX 770M személyében. Tárhely tekintetében kedvünkre válogathatunk és kombinálhatjuk a HDD-ket és az SSD-ket, valamint nem mellesleg akár 32 GB RAM-ot is belepasszírozhatunk az új Qosmio-ba. 

Toshiba Qosmio X70: A játékosok örömére Toshiba Qosmio X70: A játékosok örömére

Van azért még mit hírül adni a Qosmio X70 szériáról: vörösen izzó (világító) gamer billentyűzet és egér, 2x USB 2.0-, és 4x USB 3.0 port, HDMI port (Ultra-HD output-al), DTS Studio Sound-al megtámogatott Harman Kardon hangszórók és igényes, a funkcionalitást sem nélkülöző dizájn.

 

Az ár azonban egészen borsosnak tűnik, az európai piacon várhatóan 1.550 EUR (450.000 HUF) környékén lesz elérhető.

Forrás: notebookcheck.net 

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét