TV-re csatlakoztatható kamera az LG-től

0
295

Pár napja bejelentette az LG, hogy egy olyan termékkel lép színre, amely még sokoldalúbbá teszi a vállalat televízióit. Ez a Smart Cam fantázianevű, VC23GA típusszámú modell, amely – ahogy a neve is jelzi – egy okoskamera.

A rendszer USB interfészen keresztül csatlakoztatható a televíziókhoz, amelynek készülékházára egyszerűen felerősíthető. Az eszköz a webOS 22 és webOS 23 operációs rendszereket használó televíziókkal, vagyis a tavalyi és idei LG tévékkel képes együttműködni. Természetesen rendelkezik beépített mikrofonnal, valamint Full HD felbontású, így a kép minősége jó eséllyel rendben van.

Ez a bizonyos kamera használható videóhívásra, videókonferenciák lebonyolítására, emellett a cég applikációs áruházában megtalálhatóak olyan alkalmazások, amelyekkel ki lehet használni az eszközben rejlő lehetőségeket. Ilyenek például a tánctanító vagy fitnesz szoftverek, és akad olyan is, aminek segítségével tükörként használható majd a tévé. A Smart Cam VC23GA hamarosan megvásárolható lesz világszerte 99 dolláros, azaz közel 34 000 forintos ajánlott fogyasztói áron. Kíváncsi vagyok, mégis kinek lehet szüksége ilyesmire, de idővel minden kiderül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét