Ugyanazt az ultraszéles látószögű és teleobjektívet használná a Samsung S23 sorozat, mint elődje?

0
1641

Borzasztóan sok szivárgás lát napvilágot a Samsung Galaxy S23 szériával kapcsolatban, amiből egylőre igencsak nehéz eldönteni, hogy mi igaz és mi nem. Egy jelentés most arról szól, hogy a Galaxy S23+ és a Galaxy S23 ugyanazzal a 12 MP-es ultraszéles látószögű és 10 MP-es teleobjektívvel fog rendelkezni, mint előző generációs társaik – ellenben a szelfikamerát 12 MP-esre tuningolják.

Míg a Galaxy S23 Ultra készen áll arra, hogy megkapja a Samsung csillogóan új 200 MP-es érzékelőjét, a kisebb testvérek (Galaxy S23 és Galaxy S23+) hardverét továbbra is rejtélyek övezik. A Galaxyclub.nl most további betekintést nyújtott ezen telefonok kameráiba – már ha igazak a feltételezések.

A Galaxy S23 és a Galaxy S23+ ugyanazt a 12 MP-es ultraszéles látószögű objektívet fogja használni, mint az elődeik, illetve a teleobjektív is ugyanaz a hardver marad. Ezzel alapjába véve semmi gond, példa okán a legnagyobb rivális Apple is ezt csinálja. Frissítik azonban a szelfikamerát, mely immár 12 MP-es lesz a hírek szerint.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét