Új Google Pixel modell készül, 120Hz-es, 6.67 inches kijelzővel

0
251

A Google a Pixel 5 5G és 4a 5G modelleket úgy reklámozta, hogy nem tudtunk meg túl sok mindent róluk. A Pixel 4a 5G valószínűleg nagyon hasonló lesz a 4G-s társához, melyet egy pár nappal ezelőtt mutattak be, 5.81 inches kijelzővel. A kiszivárgott renderek alapján a Pixel 5 esetében pedig 5.78 inches kijelző várható, de ez még nem megerősített.

Most pedig a gyártóhoz közel álló forrás, Ross Young szerint a Google 6.67 inches paneleket vásárolhat a Samsung Display-től és a BOE-től. Ez egy új modellt sejtet, amit a Google nem reklámozott.

Új Google Pixel modell készül, 120Hz-es, 6.67 inches kijelzővel

A Google Pixel 5 XL renderei július elején kerültek ki, ami egy 6.12 inches kijelzőt mutatott. Azóta nem lehetett hallani a készülékről, úgyhogy elég bizonytalan a jövője. A Pixel 5a szintén készül, de a kijelző méretéről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Az elég valószínű, hogy egy 120 Hz-es kijelzővel rendelkező készülék nem a gyártó “a” szériájába fog kerülni, hiszen ez lenne az első ilyen kijelző. A Pixel 4 és 4 XL is “csak” 90 Hz-es kijelzőt kaptak. Ha már a 4 XL szóba került, az a modell a 3 XL-hez hasonlóan 6.3 inches kijelzőt kapott, így a rebesgetett új modell lehet az eddigi legnagyobb a Google történetében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét