Új okosprojektor bukkant fel: Lenovo YOGA 5000s

0
852

Kínában húzták el a mézesmadzagot a vásárlók előtt azzal, hogy némi információt adtak ki az eszközről. A kompakt projektor állítható fényerővel rendelkezik, elvileg olyan erőssel, hogy nappali használatra is alkalmas. Nem világos, hogy az új modell miben fog különbözni a régebbi Lenovo YOGA 5000-től.

A Lenovo elhintett némi információt az új YOGA 5000s okosprojektorról Kínában. A kütyü elég kicsi és kompakt ahhoz, hogy egy kézben lehessen tartani. A Weibo-n megjelent plakátokról az is kiderül, hogy a projektor állítható fényerővel rendelkezik majd, a maximális fényerő pedig lehetővé teszi a nappali megtekintést. További részleteket, beleértve a bevezetés dátumát, az árat és a felbontást, még nem közölték.

Nem nagy megelepetés, de várhatóan a YOGA 5000s hasonló lesz az 5000-es modellhez. Utóbbi egy régebbi kivetítő 1080p natív felbontással, 4K dekódolással és HDR10 és HLG támogatással. A kütyü 0,33 hüvelykes DMD-vel és 4 LED-es fényforrással rendelkezik, amely akár 1500 ANSI lumen fényerőt is tud.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét