Új Samsung fitnesz eszközök szivárogtak ki a gyári alkalmazáson keresztül

A Samsung Wearable alkalmazásának legújabb frissítése tartalmaz három olyan eszközt, amit egyelőre még nem mutatott be a vállalat. Ez ugyanaz az alkalmazás, ami megtalálható a Play Store-ban. Általában arra használják az emberek, hogy az Android-os készülékünkhöz párosítsák a különböző kiegészítőket, mint például a Galaxy Watch-ot vagy az Icon X fülhallgatót. A frissítés jelenleg is elérhető attól függetlenül, hogy milyen készülékre töltjük le.

Az első kiszivárgott kiegészítő a Galaxy Watch Active. Ebből tudhatjuk, hogy nem a korábban rebesgetett Samsung Galaxy Sport nevet fogja kapni. Úgy tűnik, hogy egy méretben (40mm) érhető majd el az óra.

Új Samsung fitnesz eszközök szivárogtak ki a gyári alkalmazáson keresztül

A második a Galaxy Fit e, mely leginkább egy okoskarkötőhöz hasonlít és a megszokott funkciókat tartalmazza majd. Végül pedig a Galaxy Buds wireless fülhallgató, mely az Apple megoldásához hasonlóan egy tokban tölhető majd, mégpedig vezeték nélkül is.

Úgy tűnik, hogy a Samsung-ot nem igazán zavarják a kiszivárgott információk, hiszen már legalább egy napja elérhető a frissítés és azóta se törölték le.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?