Új szivárgásban jelent meg az OPPO Reno 7 állítólagos árrendszere

0
18

Minden jel szerint 2021 végén piacra dobja 7. generációs Reno okostelefon sorozatát az OPPO. Most egy jól ismert Weibo leaker/tipster azt vázolta fel, hogy a Reno 7 egyes változatai milyen árcédulát kapnak bevezetésükkor.

Elég jól működik az OPPO Reno szériája hazájában, Kínában. Néha még a nemzetközi piacon is képes jó eredményeket felmutatni, de anélkül sem lenne rá panasz. Hamarosan jön az új generáció, amiről már (természetesen) pletykál az internet népe.

A koncepció nem változik, lesz alapmodell, illetve Pro modellekkel is gazdagítja kínálatát az OPPO. Vannak azonban érdekes utalások, amik szerint az OPPO inkább felhagyott a csúcs Pro+ változattal, és inkább egy SE-t ad ki helyette.

Név szerint Arsenal Weibo-szivárogtató szolgált információkkal. Szerinte az alapmodell (átszámolva) nagyjából 422 dolláros áron kerül a polcokra. Ez 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral rendelkezik. Ugyanez a modell a nagyobb 12/256-os konfigban 470 dollár lesz. A Pro modellt 550 dollárra lövi be Arsenal 8 GB RAM-os konfig esetén.

A DigitalChatStation szerint jövő hónapban jelenik meg a Reno 7 sorozat.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét