Újabb infók a OnePlus 9RT-ről

0
32

A OnePlus 9 RT lesz a gyártó első olyan készüléke, amely 600 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciát kínál majd. A fejlesztésnek köszönhetően 57 százalékkal javul majd az érintések beviteli késleltetése, illetve 47 százalékkal a swipe mozdulatok. Röviden és tömören: a gyártó szerint sokkal reszponzívabb lesz a készülék használata, ami többek között játékok közben lehet majd hasznunkra.

Ezúttal a megjelenítő fejlesztése is a OnePlus eSport részlegének bevonásával történt. Maga a képernyő egyébként egy 6,55 hüvelykes Samsung E4 panelre épül, amely másodpercenként akár 120 alkalommal is képes lesz lefrissülni.

Másik érdekessége a készüléknek egy teljesen átdolgozott hűtőrendszer lesz, amely egy ötrétegű kialakítást kapott. A gyártó szerint az eddigi legnagyobb területen igyekszik majd menedzselni a keletkező hőt, legalábbis a OnePlus mobilok történetében. Ezekre az intézkedésekre azért lesz szükség, mert a készülék burkolata alatt egy nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet dolgozik majd. Az új hűtőrendszer grafitlapokat tartalmaz, és a OnePlus 9 R modellhez viszonyítva 20 százalékkal jobb hőelvezetési hatékonysággal kecsegtet majd az igéretek szerint. Az árazással kapcsolatos dolgokról még egyelőre nincsen információnk.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét