Újabb ok, amiért érdemes lehet Samsung telefont választani? – növekszik a szoftveres támogatás időtartama

0
207

A Samsung bejelentette, hogy (szinte) minden Galaxy márkájú okostelefon legalább négy éves szoftveres támogatást kap. A lista számos eszközt tartalmaz a Samsung Galaxy S, Galaxy A, Galaxy Tab és Galaxy Fold okostelefonok sorozatából.

A Samsung minden idők első olyan gyártója lesz, amelynek célja, hogy négy éven keresztül biztonsági frissítésekkel lássa el a kiválasztott készülékeket. A legtöbb 2019 után kiadott Samsung okostelefon jogosult lesz az említett frissítésekre, azonban nem világos, hogy az Android Go-alapú telefonok ugyanolyan bánásmódban részesülnek-e.

A Samsung hivatalos blogja szerint több mint 130 eszköz lesz támogatott, ezek közül sorolt ​​fel néhányat. Úgy tűnik, hogy a legtöbb Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Tab és Galaxy A okostelefon ott van, kivéve néhány rendkívül olcsó opciót, például a Samsung Galaxy A02-t. A várakozásoknak megfelelően a Samsung összecsukható okostelefonjai is szerepelnek a listán. A hálózatfüggő készülékek is meg fogják kapni a frissítéseket a szolgáltató döntése alapján.

Hirdetés

A Samsung azonban figyelmen kívül hagyta, hogy okostelefonjai milyen gyakran kapják meg az említett frissítéseket. Jelenleg a régebbi készülékek háromhavonta kapnak egy biztonsági javítást, de nem valószínű, hogy ez változni fog. Az új zászlóshajó okostelefonok viszont csak korlátozott ideig élvezhetik a havi biztonsági frissítéseket. A Samsung tavaly három nagyobb Android frissítést ígért több eszközére is, reméljük tartják majd magukat ehhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét