Újabb részletek láttak napvilágot a OnePlus Nord 3-ról

0
303

Néhány kiszivárgott kép árulkodott róla az utóbbi időben, hogy a OnePlus végre frissíteni fogja a középkategóriás Nord-szériát. Azóta hivatalosan megerősítésre került, hogy az új modell július 5-én érkezik, vagyis ezen a héten szerdán esedékes a rajtja. A OnePlus már elérhetővé tette a termék hivatalos weboldalát, ahol néhány képet is találunk, illetve elárulták a specifikáció bizonyos részleteit is.

A Nord 3 egy 6,74 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező AMOLED kijelzőt kap 1080p felbontással, a teljesítményről pedig a Mediatek MT6983 processzor gondoskodik. A hátlapi kamera elsődleges szenzorja az 50 MP-es, optikai képstabilizációval ellátott Sony IMX890 lesz, míg a készülékházra egy fizikai kapcsoló is kerül az értesítések lenémításához.

A harmadik generációs Nord szürke (Tempest Gray) és zöld (Misty Green) színekben érkezik, ezzel azonban nincs vége. A OnePlus ugyanis egy erősebb készüléket is kiad Nord CE 3 néven, amelyet szintén július 5-én fognak bemutatni, és a felső-középkategóriás Qualcomm Snapdragon 782G processzor hajtja. A mobil kapcsán eddig egyetlen színről tudni (Aqua Surge), ezt az alábbi képen már meg is tekinthetitek.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét