Újraindul a notebookstore.hu webshop – megújult arculattal és indulóakciókkal várja vásárlóit az új csapat

0
1270

Október 29-én nyílik meg az oldal, ettől a dátumtól kezdve szabadon böngészhetnek és vásárolhatnak rajta az érdeklődők.

Jó ideje történt már, hogy a notebookstore.hu bezárta kapuit. Most azonban az elektronikai eszközt vásárolni vágyók egy új magyar oldal kínálatát is élvezhetik.

Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy „új magyar oldal”, ugyanis habár a weblap címe nem változott, teljesen más kezekben és más csapattal indul útjára a webshop. Fő profilja a laptopok és notebookok értékesítése lesz, azonban szinte minden elektronikai eszköz kategóriájából találunk majd termékeket az oldalon. Valamint 100%-ban magyar tulajdonú, ami szintén nagy előny, például az esetleges garanciális ügyintézést, vagy épp a kommunikációt tekintve.

Hirdetés

Az oldalon a legkülönfélébb laptopkategóriákat lefedő kínálat lesz elérhető, azaz üzleti notebooktól ultrabookon át egy gamer laptopig mindent megkaphatunk náluk.

A weboldal felületének kezelése egyszerű és logikus, mindenki könnyen rátalálhat az általa keresett eszközre. A vásárlók nevében szerintem kijelenthetem, hogy reményeim szerint egy versenyképes webshop lesz, ahol áhított laptopunkat jó áron kaphatjuk meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét