Ultragyors töltés – szivárgások szerint a Xiaomi Mi 11 Pro 80 Wattos vezetéknélküli töltéssel érkezik

0
135

A Xiaomi úgy dönti a rekordokat, mint más a dominót, a hírek szerint ez fog történni az új zászlóshajójukkal, a Mi 11 Pro-val is. Egy megbízható leaker szerint a kínai vállalat azt tervezi, hogy az új okostelefonjuk 80W-os vezeték nélküli töltéssel érkezik majd a boltok polcaira.

Még csak néhány hete jelentették be a Mi 11-et, de a vásárlók figyelme mégis a cég következő csúcstelefonján, a Mi 11 Pro-n akadt meg. Azt hangsúlyoznunk kell, hogy papíron a Mi 11 egy nagyszerű készülék, ugyanis egy Snapdragon 888 lapkakészlet lapul a hátlap mögött, amihez egy 120Hz-es, 1440p-s AMOLED kijelzőt, illetve egy 108 MP-es főkamerát kapunk. Azonban a Mi 11 Pro, még egy ennél is jobb hardverrel érkezik hozzánk.

Várhatóan a következő hónapban érkezik a Mi 11 Pro. A Digital Chat Station úgy véli, hogy ez lesz az első olyan okostelefon, amely képes lesz a 80W-os vezeték nélküli töltésre. A Xiaomi már bemutatta a 80W-os vezeték nélküli töltés lehetőségeit, mikor utólagosan beépítették egy Mi 10 Pro-ba, így hát nem titok, hogy a kínai vállalat már egy jó ideje dolgozik ezen a technológián.

Hirdetés

A Xiaomi tavaly adta ki a Mi 10 Ultrát, amely 120W-os vezetékes töltéssel rendelkezik, így persze jó eséllyel azt várnánk, hogy ez a technológia fog a Mi 11 Pro-ba kerülni. Egyértelműnek tűnik, hogy a Xiaomi hatósági jóváhagyásra vár, hogy az új csúcskészülékét felszerelhesse a sokszor említett 80W-os vezeték nélküli töltéssel. Ha időben megkapják a jóváhagyást, akkor már nemsoká láthatjuk, ahogy a Mi 11 Pro 0-ról 100%-ra töltődik, nem több mint 30 perc alatt, vezeték nélküli töltés által!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét