Úton lehet a Poco M4 Pro

0
36

Ha emlékeztek a Xiaomi az idei év elején dobta piacra a Poco M3 Pro-t, ami egy jól sikerült középkategóriás készülék lett, MediaTek processzorral a motorháztető alatt, megfizethető árcédulával a dobozon. A készüléknek pedig már úton van az utódja, a Poco M4 Pro, ami most megszerezte a szükséges engedélyeket az FCC hivatalánál.

A tanúsítvány eljárás dokumentációja ráadásul néhány jellemzőt is megemlít. A készülék támogatni fogja az 5G kapcsolatokat, a kétsávos Wi-Fi-t, képes lesz két hálózati kártya egyidejű fogadására, navigációs rendszere nem csupán a GPS, de a GLONASS, BeiDou, valamint a Galileo műholdakkal is kompatibilis lesz. Ezenfelül mobilfizetésre is használhatjuk majd az NFC-t, és legalább kétféle  RAM/háttértár konfigurációban is meg lehet majd venni. Elérhető lesz 4/64 és 6/128 GB-os kiszerelésekben is. A telefonon futó szoftver pedig MIUI 12.5 lesz.

Elődje, vagyis a Poco M3 Pro 6,5 colos, 90 Hz-es LCD képernyőt, 5000 mAh kapacitású akkumulátort, MediaTek Dimensity processzort, tripla kamerás hátoldali kameraszigetet, és 48 megapixeles elsődleges modult kapott. A Xiaomi valószínűleg itt is ügyelni fog arra, hogy a készülék ára 200 euró alatt maradjon Európában.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét