Az üzleti szegmensre koncentrál az új Fujitsu Lifebook E4 és E5

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Münchenben tartott egy sajtóeseményt a Fujitsu, ahol bemutatta két legújabb, üzleti szektorba szánt notebookját, a Lifebook E4-et és a Lifebook E5-öt. Az új modellek olyan fő funkciókkal rendelkeznek, mint az ujjlenyomat-olvasó, vagy az USB-C csatlakozó.

A Fujitsu Lifebook E4  kétféle méretben, 14 és 15,6″-es kijelzővel kapható, HD vagy Full HD felbontásban, matt felülettel, előbbi fog valószínűleg hosszabb üzemidőt garantálni. A készülékek esetén könnyen hozzáférhető a RAM, a tárolóegység, az LTE és a WiFi modul is, ezek mind cserélhetők. A Fujitsu úgy döntött, hogy a hetedik generációs Intel lapkáknak szavaz bizalmat a gépben.

A Fijutsu Lifebook E5 jóval inkább prémium, ám nem túl karcsú készülék, szintén 14 és 15,6″-es verzióban lehet majd kapni, ám csak a Full HD-s panel lesz elérhető. Ennél a laptopnál már nyolcadik generációs Intel CPU-re számíthat a vásárló, opcionálisan kérhető háttérvilágításos billentyűzet is.

A jövő egyelőre kérdéses, hiszen a Fujitsu 40 milliárd dollárért eladja 51%-át a Lenovónak, szóval várható még változás, főleg majd a Lifebook E4 és E5 januári megjelenése után. A Lifebook E4 ára 599 euró, a Lifebook E5-é pedig 699 euró lesz mininum.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?