Xbox Game Pass: 6 új játék március elejéig

0
272

Hat új játékkal bővül az Xbox Game Pass március 5-ig. Ezúttal nem sok AAA játék szerepel benne, de a műfajok változatos skálája – a sportoktól és az RPG-ktől a retró lövöldözős játékokig.

Február 22. és március 5. között hat új játék gazdagítja az Xbox Game Pass-t. Röviden összefoglaljuk, mit várhatnak a játékosok ebben az időszakban.

Madden NFL 24 (Cloud) – február 27.: A régóta futó Madden NFL sorozat legújabb része az egyetlen AAA-cím, amelyet a Microsoft március 5-ig beépít az Xbox Game Passba. Ez egy valósághű amerikaifutball-szimuláció.

Maneater (PC, felhő és konzol) – Február 27.: Egy akció-RPG, amelyben a játékosok egy cápát irányítanak, aki a túlélésért küzd az Öböl-part vizein. A zsákmány elfogyasztásával a cápa fejlődik és új képességekre tesz szert, így a játékosok új területeket fedezhetnek fel.

Indivisible (PC, felhő és konzol) – Február 28.: Egy akció-RPG, amely a mélyreható történetet Metroidvania elemekkel ötvözi. A játékosok irányítják Ajnát – egy lázadó lányt, aki egy mitikus világban utazik, hogy feltárja az igazságot titokzatos képességeiről.

Space Engineers (PC, felhő és konzol) – február 29.: Egy sandbox game az űrben. A játékosok űrhajókat és állomásokat építenek, erőforrásokat gyűjtenek, és a fizika törvényei alapján élnek túl egy valósághűen szimulált galaxisban.

Bluey: The Videogame (PC, felhő és konzol) – Február 22.: Családbarát kaland- és felfedezőjáték az azonos nevű animációs sorozat alapján, óvodás korú gyermekek számára. A játékosok csatlakoznak Blueyhoz és családjához négy interaktív kalandon keresztül.

Warhammer 40.000: Boltgun (PC, felhő és konzol) – Március 5.: A Warhammer 40.000 sötét sci-fi univerzumában játszódó retró lövöldözős játék, a játékosok egy csavarpisztollyal felfegyverkezve vívnak harcot az ellenségeikkel.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét