2012 – Megújult a Dell Inspiron laptopcsalád

0
448

Az Inspiron „z” vékony kialakítású, rendkívül mobil, mégis erőteljes teljesítményt nyújt. Az Inspiron „R” sorozat kiváló társ mindennapi használatra, aki pedig a stúdió-szerű hangzást, multimédiás megoldásokat tartja mindennél előbbre, annak az Inspiron R Special Edition sorozat válhat a kedvencévé. Mindhárom most bejelentett laptop az Intel harmadik generációs Core i processzoraival (Ivy Bridge) van ellátva, valamint Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, mely frissíthető lesz MicrosoftWindows 8-ra. Jó szokásához híven a Dell megtartotta noteszgépeihez a „Next Business Day” garanciát, melyről már korábban cikkeztünk (katt).

Az új Inspiron családot egyedi kialakítással, lekerekített élekkel látták el. Az ezüstös külső mellett a Dell olyan részletekre is figyelt, mint a gazdag, mindenre kiterjedő hangélmény, ennek érdekében együttműködött a Waves és Skullcandy vállalatokkal is. Az Inspiron laptopok Waves MaxxAudio technológiával bírnak a stúdió minőségű hangzásért filmnézés, zenehallgatás közben, mindez beépített Skullcandy hangfalakkal kiegészítve, így külön hangfalakra nem is lesz szükségünk.

 

Dell Inspiron 14z

ultravékony és ultragyors kapcsolatot teremt

2012 -  Megújult a Dell Inspiron laptopcsalád

A Dell első Inspiron ultrabookja címet magáénak tudható Inspiron 14z rendkívül könnyen hordozható, nagy teljesítménnyel bír, és gyors reakcióidőt garantál. Az igazán gyors és mobil működés értekében Intel Rapid Start Technology-val látták el, így gyorsan betölt és az akkumulátor üzemideje akár 7 óra is lehet. A stílusos alumínium ház kétféle színben is elérhető lesz, Moon Silver valamint Fire Red. Az 1,87 kg-os kezdő súly és a mindössze 21 mm-es vastagság ideálissá teszi diákoknak tanuláshoz, mindennapi használathoz, hordozáshoz.

Az Inspiron 14z 2012. augusztustól lesz elérhető hazánkban bruttó 269.990 Ft-os induló árral.

 

Dell Inspiron 15R és 17R

családi laptopok 

2012 -  Megújult a Dell Inspiron laptopcsalád

Nagy felbontású kijelző, fejlett hangzás Waves MaxxAudio 3 technológiával, gyors csatlakozás és bőséges processzor-, memória- és merevlemez-opciók segítenek az ideális családi laptop kiválasztásában. A választható színes SWITCH fedlapoknak köszönhetően pedig a laptop minden használója saját hangulatához, ízléséhez alakítja a gépet. Legyen szó akár videochatről egy távoli rokonnal, a házi dolgozat megírásáról, a családi költségvetés nyomon követéséről vagy videók nézegetéséről az Intel Wireless Display segítségével, az Inspiron R pótolhatatlan családtaggá válik.

Az Inspiron 15R és 17 R 2012. júniustól kerül a hazai üzletek polcaira bruttó 199.990 Ft-os induló árral.

 

Dell Inspiron 15R és 17R Special Edition

a teljes körű szórakoztatáshoz

2012 -  Megújult a Dell Inspiron laptopcsalád

Hatalmas teljesítmény és prémium szolgáltatások sora jellemzi az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopokat. A Dell Inspiron portfoliójának bővítése, az Inspiron Special Edition laptopok fejlett multimédiás képességgel és prémium hangzással rendelkeznek, Waves MaxxAudio 4 technológiával és Skullcandy hangszórókkal, valamint AMD diszkrét grafikus kártyával az Inspiron 15R Special Edition esetében, míg az Inspiron 17R Special Editionnél NVIDIA diszkrét grafikus kártyával.

Az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok 2012. augusztustól lesznek elérhetőek Magyarországon, induló bruttó 299.990 Ft-os áron.

 

Pucu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét