6,1 hüvelykes LCD kijelzővel érkezik az iPhone SE 4

0
93

Ross Young, neves elemző szerint az iPhone SE 4-et 6,1 hüvelykes IPS LCD képernyővel fogják felszerelni. Korábban még azt állította, hogy a következő generációs kompakt iPhone egy 5,7-6,1 hüvelykes kijelzővel kerül majd piacra, most azonban pontosított. Egyelőre nem világos, hogy a készülék mikor érkezik, a lehetséges időpontok azonban a következők: 2023 vége vagy 2024 eleje-közepe.

Az iPhone SE 4-hez kapcsolódó legújabb pletykák a Display Supply Chain Consultants (DSCC) elemzőjétől, Ross Youngtól származnak, aki nemrégiben beszélt a MacRumorsnak az Apple következő generációs kompakt telefonjával kapcsolatos elvárásairól. Úgy tűnik az Apple vásárlói tényleg nem csípik a kis kijelzőket, mivel az iPhone mini eltűnése után az iPhone SE mérete nagyon fog nőni. 6,1 hüvelykes lesz, illetve notch is lesz rajta – mondta az elemző.

Pletykák szerint az iPhone SE 4-ben nem lesz Face ID, azonban kapunk Touch ID-t helyette (személy szerint én ennek nagyon örülök).  Mivel a 6,1 hüvelykes kijelző mérete megegyezik az iPhone XR méretével, nagyon valószínű, hogy az Apple frissíti az SE dizájnját is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét