90 Hz-es kijelzővel középkategóriát hódítana a Motorola – itt az új Motorola Moto G 5G

0
245

Leleplezte új középkategóriás telefonját a Motorola, ami nem más, mint a Moto G 5G. Az eszköz nem is annyira középkategóriás, ha a 90 Hz-es kijelzőjét vesszük alapul. Ezen kívül Snapdragon 750G SoC-t és 5000 mAh-ás akkumulátort és 6 GB RAM-ot kapunk a közel 300 Eurós telefonba.

Habár majdnem az egész telefon, valamint specifikációi is kiszivárogtak a megjelenés előtt, mostanra biztosak lehetünk benne, hogy az információk igazak, ugyanis túl vagyunk a hivatalos bejelentésen.

A középkategóriás telefon számítási erejét a Snapdragon 750G chipset adja, ez alá dolgozik a 4, illetve 6 GB RAM (opcionális). Háttértár tekintetében szintén választhatnak a vásárlók, ezesetben 64 és 128 GB-os opciók közül. Az összes komponens energiaellátásáról pedig egy 5000 mAh-ás akkumulátor gondoskodik, amellyel akár 2 napig is bírhatja töltés nélkül a telefon.

Hirdetés

6,7 hüvelykes kijelzője 21:9-es képarányú és 90 Hz-es képfrissítést biztosít. Kamerák terén az elsődleges hátlapi 48 MP-es, míg az ultra-wide egy 8 MP-es lencse, valamint 2 MP a makro szenzor.

Továbbá a telefonon található 3,5 mm-es Jack csatlakozó is. A telefon árazását szerintem jól lőtte be a Motorola – főleg a 90 Hz-es kijelzőre tekintettel -, ugyanis 299 eurót kérnek érte. Jövőhéten már rendelhető lesz, de csak Európában.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét