Redmi Max 86” smart TV: 4K, 120 Hz és könnyen szállítható

0
661

Az új Redmi Max 86” smart TV 4K 120 Hz-es kijelzőt, 2.1-es HDMI és szállításbarát méretet kapott, mindezt 1237 dollárért (7999 jüan).

Hivatalosan is piacra dobta új okostévéjét a Xiaomi, Redmi Max 86” néven. Impozáns és nem túl gyakori specifikációkkal rendelkezik az eszköz, a 4K és a 120 Hz magáért beszél, így optimális az újgenerációs konzolok használatára is. Azonban gondoltak másra is: könnyen szállítható lifttel.

Azok a kínai okostévé kedvelők, akik szerettek volna egy ilyesmi Xiaomi TV-t, de nem fért el a házukban, vagy éppen nem tudták eljuttatni odáig az előző 98 hüvelykes modellt, most nagyon jól járnak. Ugyanis a Xiaomi tanulmányozta a Kínában lévő lifteket és úgy alkotta meg mind a TV-t, mind a csomagolását, hogy az tökéletesen lift-kompatibilis legyen. Így is lett, az ország liftjeinek 99,9%-ába tökéletesen elfér a TV.

Specifikációról még annyit érdemes tudni, hogy támogatja a Dolby Vision és Dolby Panorama funkciókat, valamint szintér lefedettsége 92%. Hangszórói 2x 12,5 W-osak.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét