Felfedték a Motorola Edge 50 Pro európai bevezetési árait

0
2294

A Motorola egyik következő okostelefonjának európai árai az interneten lepleződtek le. Állítólag az Edge 50 Pro majdnem annyiba kerülhet, mint az Edge 40 Pro, annak ellenére, hogy gyengébb lapkakészlettel rendelkezik. Az Edge 50 Pro az Edge 50 Ultra alatt lesz a Motorola termékportfóliójában, de az Edge 50 Fusion felett.

A Motorola alig egy napra van az Edge 50 Pro teljes kiadásától, így a termék mostanra már szinte teljes valójában kiszivárgott. Összefoglalva, a vállalat már megerősítette, hogy az eszköz a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3-at fogja használni, egy középkategóriás lapkakészletet, amely a OnePlus Nord CE 4-et is táplálja. Mint ilyen, az Edge 50 Pro inkább az Edge 40 utódja.

Ennek ellenére egy állítólagos európai kiskereskedő szerint az Edge 50 Pro majdnem annyiba kerül, mint az Edge 40 Pro. Amint az alábbi képernyőképen látható, a @passionategeekz azt állítja, hogy találkozott egy olasz kereskedővel, aki 864,99 euróra árazta az Edge 50 Pro-t áfával együtt (Olaszországban 22% az ÁFA). Állítólag ez az ár a 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelkező verzióra vonatkozik.

Jelen információt érdemes egy csipetnyi szkepticizmussal kezelni, továbbá pár napon belül úgyis megtudjuk a hivatalos európai árakat, így aggodalomra semmi ok.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét