Érkezik a Xiaomi Redmi 13

0
2462

A Redmi Note 13 sorozat és a Redmi 13C hónapokkal ezelőtti kiadása után úgy tűnik, hogy a Xiaomi most a normál Redmi 13-at készíti elő a bevezetésre. Egy új szivárgás most több fényt vetett az okostelefonra, bár azt is úgy írták le, mint egy rossz frissítési lehetőséget a Redmi 12 tulajdonosok számára.

Az Android Headlines fedte fel, hogy a Redmi 13-at ugyanaz a chipset fogja hajtani, mint ami a Redmi 12-t is támogatja – a MediaTek Helio G88. A feltételezések szerint a kedvező árú készülék kódneve „Moon” lesz, modellneve pedig „N19A/C/E/L”. A telefon várhatóan globálisan és Indiában is piacra kerül majd, bár lesz egy bizonyos modell, amely nem biztos, hogy kap NFC támogatást.

Emellett további érdekesség, hogy a Redmi 13 neve átkeresztelődik, és Poco M6 néven fogjuk látni a készüléket. A Poco M6 a „2404APC5FG” és a „2404APC5FI” modellszámokkal szintén Indiában és a globális piacon is meg fog jelenni. Mind a Redmi 13, és mind a Poco M6 várhatóan Android 14 alapú HyperOS 1.0-ás operációs rendszerrel kerül majd piacra.

techkalauz.hu – az online techmagazin