A Fujitsu PRIMEFLEX megoldások egész portfóliójával áll a vállalkozások szolgálatára

0
140

A megfelelő adat-architektúra megteremtése minden adatközpontú vállalkozás sikerének kulcsa.

Az adatközpontú vállalattá válás olyan feladat, ahol a komplexitás a növekedéssel egyenes arányban nő. Olyan adatszervezési alapokra van szükség, amelyek lehetővé teszik a vállalat számára azt, hogy menet közben szervezzen, méretezzen, alkalmazkodjon. Ez a feladat pedig egyre csak összetettebb, időigényesebb, költségesebb és kockázatosabb akkor, ha a jövőkép és a megvalósítás útja nem egyértelmű. Azoknak a vállalkozásoknak, akik fontolgatják az „egyedül fejjel a falnak” taktika alkalmazását, muszáj belátniuk, hogy a „do its yourself – azaz csináld magad” megközelítés gyakran vérrel és verejtékkel jár. A megfelelő infrastruktúra, gépek, szoftverek, hálózatok, tárhely és menedzsment kiválasztása hatalmas munkaterhelést és óriási szakértelmet igényelnek mind külön-külön, mind az egész rendszer átlátása tekintetében.

De hogyan segít ezen az úton eligazodni a Fujitsu?

Hirdetés

Megbízható tanácsadóként, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik a technológia és a szolgáltatások fejlesztésében és megvalósításában, valamint folyamatosan vizsgálja a piaci helyzetet, ezáltal tisztában van annak minden csínjával-bínjával. Segít a megfelelő rendszer kiválasztásában; személyre szabva azt, így vállalkozás-specifikusan, az adott szervezet igényeit felmérve tudja megadni a legmegfelelőbb választást.

Mely alkalmazásokat lehet megtartani a meglévő platformon?

Mely alkalmazásokat lehet újra tárolni a Cloud szolgáltatásban?

Mely alkalmazásokat lehet átalakítani a PaaS-re?

Mely alkalmazásokat kell átépíteni a méretarány vagy a technológiai követelmények alapján?

Mely alkalmazásokat lehet újra megvásárolni vagy kicserélni?

A Fujitsu PRIMEFLEX megoldások széles skáláját kínálja azon célból, hogy minden vállalkozás megtalálja saját igényeinek megfelelő szolgáltatásukat. Szakértelmük felhasználásával segítenek abban, hogy segítenek a vállalkozásoknak felismerni mi is jó valójában nekik. A Fujitsu minden esetben figyelembe veszi az adott vállalkozás célját, jövőképét; meglévő informatikai, alkalmazásbeli és adatkörnyezeti infrastruktúráját és ezek tudatában igyekszik a legtöbbet kihozni minden fejlődő vállalatból.

A Fujitsu PRIMEFLEX felgyorsítja az adatközpontú vállalkozás megalkotásához vezető utat

A Fujitsu Integrated System PRIMEFLEX portfóliója biztosítja a széleskörű konfigurálhatóságot az alapján is, hogy milyen munkaterhelésnek lesz kitéve a rendszer. Élve a Fujitsu innovatív rendszerének szolgáltatásaival csökkenthető a bonyolultság, a kockázat és a költségek is; valamint csökkentheti a befektetett idő és pénz megtérülésének idejét is. Ez az end-to-end portfólió egy előre definiált, előre integrált és előre tesztelt; Hybrid-IT kompatibilis és hiperkonvergens megoldások, amelyek képesek modernizálni az adatközpontot és felgyorsítani a cég működését.

A modern munkavégzéshez kifejlesztett Integrated System PRIMEFLEX gyorsan és egyszerűen beültethető a már meglévő műveletekbe, munkafolyamatokba is, azok hatékonyságának növelése érdekében. A PRIMEFLEX portfólió rengeteg hibrid-képes konvergált és hiperkonvergált megoldásból áll, amelyeket a Fujitsu és high-tech partnerei együttműködve fejlesztettek ki.

  • „plug’n play”, azaz futtatásra kész megoldások és referencia architektúrák
  • alkalmazkodik az ügyfélspecifikus követelményekhez
  • egyserűsített üzemeltetés és karbantarthatóság
  • végpontok közötti megoldásokat is támogat, csupán egyetlen kontaktponttól

Miért érdemes befektetni a Fujitsu Integrated System PRIMEFLEX-be?

A Fujitsu PRIMEFLEX portfólió integrálható megoldásokat kínál a tárolásra és a tárolási megoldások kihasználására azért, hogy élvonalbeli alkalmazásfejlesztéseket vagy DevOps tesztelést biztosítson a felhőben történő gyors működésbe lépéssel. Ez képzi az alapját a hibridképes megoldásoknak edge-core-cloud-on keresztül a beépíthetőség és jobb menedzsment érdekében.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét