A Laptopkalauz.hu referenciái

0
135

Kiemelkedő szerviztapasztalatokkal rendelkezünk, hisz a legnagyobb notebook gyártók (Fujitsu Siemens, Dell, HP, LG, Albacomp, MSI) laptopjainak és asztali gépeinek a márkaszervizelésével és garanciális javításával foglalkozó szervizt működtetjük. A  márkaszerviz mellett a notebook piac teljes palettáját javítjuk garanciaidőn túl is.
Kereskedelmi ismereteink nagy része pedig a legnagyobb dél-dunántúli laptopkereskedés értékesítési feladatai során felgyülemlett tapasztalatokra támaszkodik. Publikációink több neves ujságban illetve sok témához illeszkedő portálon jelennek meg, hivatkozik írásainkra pl. a Figyelőnet, állandó rovatot vezetünk egy Dél-Dunántúlon megjelenő hetilapban, illetve a PC World mobil technológiákkal foglalkozó magazinjában, a Nonstop Mobilban jelennek meg szakmai írásaink, laptoptesztjeink.
Az ország egyik legnagyobb notebook disztribútora, a CHS Hungary is minket kér fel laptopjaik tesztelésére, és ezen értékelések a CHS honlapján is olvashatóak.
A játékosokat érintő írásaink, híreink a PCGURU online magazinjában olvashatóak.
Az országban egyedülálló módon a Comenius Szakközépiskola és Szakiskola rendszerinformatikus hallgatóit notebook és mobiltechnológiára oktatjuk OKJ-s képzés keretein belül.

Fecó – Laptopkalauz.hu

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét