A Lenovo ThinkVision nagy formátumú kijelzők kompromisszumok nélküli együttműködést biztosítanak

0
14

A mai napon, néhány héttel a világ legbefolyásosabb technológiai eseménye, a 2022-es CES előtt a Lenovo™ bemutatta a tárgyalótermekbe és oktatási terekbe szánt ThinkVision™ nagy formátumú kijelzők (LFD) új termékcsaládját. A ThinkVision T86, T75 és T65 hatékony együttműködést kínál az irodából-, és a távolról dolgozók között. A fényes 4K kijelzők, a kényelmes írást biztosító integrált whiteboard-szoftver, a beépített hangszórók és mikrofonok, továbbá a moduláris webkamera mind hozzájárulnak az intelligensebb videókonferenciákhoz.

A beágyazott Android™ operációs rendszerrel ellátott, nagy teljesítményű System-on-Chip (SoC) által működtetett kijelzők egyszerű grafikus felhasználói felülettel rendelkeznek a leggyakoribb funkciók és alkalmazások eléréséhez. Hatékony prezentációkat tarthat a képernyőn közvetlenül a beágyazott szoftverből, vagy PC-eszközről vezetékes kapcsolaton keresztül videokábellel, illetve vezeték nélküli kapcsolaton keresztül a W20 vezeték nélküli dongle segítségével. A 8 soros mikrofon biztosítja a páratlan hangzást, a 122 fokos látómezővel-, 4x-es digitális zoommal rendelkező, valamint mesterséges intelligenciával feljavított webkamera pedig garantálja, hogy a távolról dolgozók is kiválóan lássanak mindent, ezt az élményt pedig tovább fokozza a hangkövető funkció, amely a hangszóróra fókuszál.  A webkamera kábel nélküli USB-n keresztül csatlakoztatható, lopásgátló csavarral van rögzítve, és tartalmaz egy lencsezárat és egy adatvédelmi lámpát.

A Lenovo Smart Whiteboard új dimenzióval bővíti a ThinkVision LFD portfóliót. A T-sorozatú kijelzők nagy méretű 86, 75 vagy 65 hüvelykes vászonnal növelik a résztvevők elkötelezettségét és részvételét. A nagy képernyőn lehet ötleteket rögzíteni és jegyzetek írni, ezáltal pedig a brainstorming hatékonyságát is maximalizálja. A megjegyzések kiemelhetők, másolhatók vagy törölhetők, és a felhasználók a jegyzetek vagy rajzok bizonyos területeit nagyíthatják vagy kicsinyíthetik.

A ThinkVision LFD kijelzők közös műszaki jellemzői:

  • 4K felbontás akár 400 nits fényerő Antiglare bevonattal
  • Infravörös érintés +-1 mm-es érintési pontossággal
  • Nagy teljesítményű system-on-chip beágyazott Androiddal, 4G RAM-mal és 64 GB Flash memóriával
  • Vezeték nélküli vetítés W20 vezeték nélküli dongle segítségével
  • Több bemeneti és kimeneti port, köztük USB Type-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Ethernet, soros interfész és hang
  • Környezeti fényérzékelő, amely a szobai körülményekhez igazítja a fényerőt
  • Emberi jelenlét-érzékelő, amely a felhasználó érzékelésével energiát takarít meg, és automatikusan bekapcsolja a kijelzőt, majd kikapcsol, ha minden résztvevő elhagyta a helyiséget
  • 2 x 15 wattos hangszóró, beépített 8-soros mikrofon és 4K AI-javított kamera

További információért látogasson el a Lenovo StoryHub és a Lenovo CES weboldalára.

ThinkVision T86, T75 és T65
Processzorok A73 x 4 SoC  
OS Android 9.0  
Memória 4GB Memória  
Tárhely 32GB-os flash  
Kijelzők 86 hüvelyk, 75 hüvelyk, 65 hüvelyk 4K felbontás, 400 nites 20 pontos IR érintés  
Audio 15W x 2 hangszóró 8 soros mikrofonok  
Kamera AI enhanced 4K camera  
Elülső portok 1 x HDMI 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x USB-C, 1 x USB touch  
Hátső portok 1 x HDMI, 1 x USB-C, 2 x USB 3.0, 1 x VGA, 1 x USB touch, 1 x RJ45, 1 x RS232, 1 x HDMI out, 1 x Audio IO, 1 x YPbPr  
Vezetéknélküli kapcsolat Kettős WiFi modul Bluetooth-szal  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét