A Lenovo új notebookja a Ducati stílusában

0
801

A Lenovo és a Ducati is szeret a feladatnak megfelelő célgépet építeni

forrás news.lenovo.com

Kreativitás, szenvedély és technológia a Lenovo és a Ducati tevékenységeinek középpontjában; két évvel ezelőtt a Lenovo behozta okosabb technológiáját a versenypályára, amikor a Ducati kulcsfontosságú technológiai partnerévé vált.

A Ducati Corse-nél az a mondás járja: “Minél gyorsabb a számítási teljesítmény, annál gyorsabbak a motorkerékpárok.” Ducati sajátos átalakuláson ment keresztül; a számítástechnika és a mesterséges intelligencia példátlanul átalakítja a motorsportot.

forrás news.lenovo.com

A Lenovo márkaneve látható a Ducati versenymotorjain és a versenyzők ruháin, de ezt most a két cég megfordítja. A Ducati márkaneve megjelenik a Lenovo 14 hüvelykes notebook különkiadásán: ez a Lenovo Ducati 5.

Hirdetés
forrás news.lenovo.com

Brian Leonard, a Lenovo Intelligent Devices Group Design alelnöke így nyilatkozott a közös tervezés részleteiről:

“Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy együtt készítünk valamit, valami újat és prémiumot, amelyet az emberek alig várnak, hogy mikor kerül a kezükbe, mikor dobják piacra végre. Már most is azt kérdezik tőlem az ismerőseim, hogy tudok-e szerezni nekik egyet. Az ügyfelek által érzett mély érzelmi kapcsolat oka, hogy az új Lenovo Ducati 5-öt célszerűnek tartják.”

forrás news.lenovo.com

Nagy teljesítmény és nagyszerű design, ez a Lenovo Ducati 5

A prémium, korlátozott kiadású Lenovo Ducati 5 notebook karcsú vonalaival, borotvavékony kereteivel és metál színével utánozza a Ducati motorkerékpárjainak megjelenését. A notebook vörös, körbefutó versenycsíkkal büszkélkedhet, amit a Panigale utcai motorkerékpár ihletett, és a Lenovo hagyományos kör alakú szellőzői helyett használt méhsejt alakú szellőzőnyílások megegyeznek a Ducati Monster kereteivel. A Lenovo szerint a notebookhoz táska is tartozik, amelyen Ducati pajzs szerepel speciális öltésekkel, mint a Ducati motorok ülésein.

forrás news.lenovo.com

A Lenovo Ducati 5 nem csak hasonlít egy versenymotorra, hanem a Lenovo szerint a notebook hasonló sebességgel fog működni, a villámgyors 10. generációs Intel Core i5 processzorral, Wi-Fi 6 csatlakozással, 8 GB memóriával és 1 TB SSD-vel. A készülékhez ujjlenyomat-olvasó tartozik, amelyet a Windows Hello támogat a gyors és egyszerű bejelentkezéshez. A Lenovo szerint a Ducati 5 akkumulátorának készenléti ideje akár 12 órát is elérhet, és a gyors töltés funkció úgy működik, mint egy boxkiállás a versenyek alatt.

Ez a prémium 14 hüvelykes Windows 10 notebook sokféle módon használható és akár 12 órányi akkumulátor időt tölthet el, a gyorstöltés olyan, mintha egy bokszkiállást végezne egy motorversenyen. A készülék kérhető akár a 10. generációs Intel® Core™ i5 processzorokkal, az Intel beépített grafikájával, felfelé néző hangszóróival és a Dolby Audio™ funkcióval a torzítás nélküli tiszta hangzás érdekében.

forrás news.lenovo.com

Nyűgözze le a barátait, nézze a versenyeket stream-en villámgyors WiFi 6-os kapcsolattal és a Lenovo Ducati 5 14 hüvelykes Full HD (1920 x 1080) kijelzőjén. A képernyők borotvavékonyak, nagy betekintési szöggeI rendelkező IPS kijelzők, melyek akár 300 nit fényesek.

Karcsú vonalai, prémium fém vázösszetevői és kiemelkedő Ducati kialakítása révén az új Lenovo Ducati 5 nagyszerű eszköz, amellyel versenyre kelhet a városban.

Tömege mindössze 1,58 kg és 16,9 mm vastag.

A korlátozott kiadású laptop áprilisban várható, de csak bizonyos piacokon fog megjelenni.

Kíváncsian várjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét