Tarol az AMD – a Mindfactory értékesítési listájának első 13 helyét Ryzen processzorok uralják

0
612

Új eladási statisztikák láttak napvilágot a Mindfactory által. Az információk igazolják az AMD térhódítását, sikerességét az elmúlt időszakban. Az első 13 legkeresetteb processzor mind AMD úgy, hogy a Zen 3-as Ryzen 5000 széria itt a nyakunkon.

A Mindfactory legfrissebb CPU értékesítési adatait online osztották meg, és a német kereskedés érdekes, de nem meglepő adatokkal szolgált a processzorpiacról. Nem meglepő, hogy a megbízható és ár/érték arányban kimagasló AMD Ryzen 5 3600 vezeti a listát. Ezután következik a Ryzen 7 3700X.

Ahogy említettem, az első 13 helyet AMD-s chip foglalja el, az első Intel pedig a 14. helyre került, az Intel Core i9-9900K személyében.

Hirdetés

Mindez úgy történik, hogy a Ryzen 5000 széria itt van a nyakunkon, amely iszonyatosan nagy lépés az eddigi kínálathoz képest. Jön például a Ryzen 5 5600X, amely abszolúte nyertesnek néz ki ár/érték arányban.

Az Intelnek lépnie kell valamit, ugyanis hamar ott találhatja magát, hogy racionális vevő nem nézelődik majd a kék gyártó processzorai közt.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét