A Motorola Moto G Play (2023) vitatható frissítésekkel érkezik

0
1307

A Motorola megkezdte a Moto G Play (2023) árusítását az Egyesült Államokban, ahol 170 USD-ért kapható. Annak ellenére, hogy közel két évvel fiatalabb elődjénél, a Moto G Play (2023) valójában egy gyengébb lapkakészletre támaszkodik, mint elődje. Az új kiadás azonban tartalmaz néhány további frissítést, például egy 90 Hz-es kijelzőpanelt.

Ahogy Evan Blass azt még októberben megjósolta, a Motorola kiadta Moto G Play (2023) nevű termékét. Egy részletben hiányzott csak Evan, ez pedig a telefon neve, ugyanis ő „Moto G Play (2022)” néven hivatkozott rá – hát ezt most megbocsájthatjuk neki szerint.

Habár a két készülék között két év van, úgy tűnik az újabb darab kisebb teljesítményt nyújt, mint elődje. A Motorola valamiért lecserélte a Snapdragon 460-at a MediaTek Helio G37-re, annak ellenére, hogy utóbbi nagyjából 30%-kal gyengébb a Snapdragonnál. Ami maradt, az a 3 GB RAM és a 32 GB tárhely, valamint az 5000 mAh-ás akksi 10 W-os gyorstöltéssel.

A Moto G Play (2023) egyelőre amerikai exkluzív termék lesz, ahol 170 USD-ért kapható, ráadálul csak egyetlen színben. A Motorola még nem erősítette meg, hogy szándékában áll-e más piacokon is megjelentetni a Moto G Play-t.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét