A Motorola Razr 40 2023-ban a riválisok alá licitál árban, így szeretne még vonzóbb lenni

0
1187

A “Razr 40” a Motorola legújabb összecsukható okostelefonja lesz. Egy új leak szerint a Samsung Galaxy Z Flip4-hez hasonló belső specifikációkkal lesz megáldva, azonban sokkal olcsóbban. Ha ez a helyzet, akkor a 2023-as verzió az eddigi legnépszerűbb Razr-nek bizonyulhat – a pletykált kompromisszumok ellenére is.

Forrás: mysmartprice

Pletykálnak sok mindent, például, hogy a Razr be fog csatlakozni a Motorola „általános” kínálatába, illetve hogy „Moto Razr40” néven fogják értékesíteni Európában. A szivárgás szerint új színeket is kapunk: Vanilla Cream, Sage Green és Summer Lilac. Az alap verzió jó eséllyel 8/256 GB-os setuppal kerül piacra.

És az ár?…A Motorola állítólag 899 euróért akarja árulni a telefont. Hogy ez mit jelent? Összehasonlításképp a Samsung hivatalos boltjában most a Galaxy Z Flip4 5G 479 990 Ft-ért kapható – míg a 899 euró átváltva nagyjából 333 000 forintot jelent.

Mindazonáltal a legújabb „Razr40” leakek továbbra is azt sugallják, hogy az eszközt jóval kisebb potenciállal rendelkező fedlapkijelzővel fogják szerelni. Sebaj! Lesz Razr40 Ultra is!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét