A NetDragon kínai gaming cég egy mesterséges intelligenciát nevezett ki vezérigazgatójának

0
602

A NetDragon Websoft most Tang Yu asszony, az egyik legfejlettebb, mesterséges intelligencia által hajtott virtuális humanoid robot vezetése alatt áll. A szokásos vezetői feladatokon kívül Tang Yu vezérigazgató valós idejű adatközpontként és elemző eszközként is működik.

A gépi tanulási processzoroknak köszönhetően a mesterséges intelligencia az elmúlt néhány évben jelentős fejlődésen ment keresztül. A hongkongi NetDragon szerencsejáték-cég most az ember és mesterséges intelligencia interakcióját a következő szintre emeli azáltal, hogy az első mesterséges intelligencia által hajtott virtuális humanoid robotot, Ms. Tang Yu-t nevezte ki a Fujian NetDragon Websoft Co. Ltd. zászlóshajó leányvállalatának vezérigazgatójává.

A vállalat elvárja Tan Yu asszonytól, hogy segítsen felismerni és kiaknázni a tehetséges alkalmazottakat, ugyanakkor mindenki számára biztosítson „tisztességes és hatékony munkahelyet”. A NetDragon elnöke, Dr. Dejian Liu (ő igazi ember) kifejtette, hogy a vállalat úgy gondolja: „az AI a vállalati menedzsment jövője, és Tang Yu asszony kinevezése az iránti elkötelezettségünket fejezi ki, hogy valóban elfogadjuk a mesterséges intelligencia használatát, hogy átalakítsuk vállalkozásunk működését, és végső soron vezérelje jövőbeli stratégiai növekedésünket.

Érdekes kérdéseket vet fel a dolog, neked mi a véleményed a témáról?

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét