A Razer 14 hüvelykes laptopjai kizárólag alacsony TGP-jű RTX GPU-kat kapnak

0
224

Úgy tűnik, hogy a Razer közelgő AMD meghajtású 14 hüvelykes könnyű és vékony laptopjaiban csak alacsony TGP-s dGPU opciók lesznek elérhetőek. Nvidia RTX 3080 Max-Q is választható lesz, azonban felmerül a kérdés van-e ezeknek értelme ezeknek, amikor például ott van a Lenovo Legion 5 Pro és Legion 7, amik „Max-P” (tehát magas TGP-s) változatokat kínálnak nagyszerű ár/érték arányban.

Már tudjuk, hogy a Razer kiadja AMD meghajtású 14 collos laptopjait, ugyanis közhírré vált egy Ryzen 9 5900HX + RTX 3060-as konfigurációjú darab. A Razer azon gyártók közé tartozik, akik sokáig hűek maradtak az Intelhez, azonban a Ryzen 4000 széria után a Ryzen 5000 már csak az utolsó döfés volt az Intel számára. Meglehetősen jó árban kapunk sokkalta több teljesítményt, mint hasonló Inteles konfigoktól.

Az új Razerben választhatunk RTX 3060, 3070, 3080 közül is, mindamellett, hogy ezek a gépek rendkívül könnyűek és hordozhatók lesznek. Egyértelműen azokat a vásárlókat célozzák meg, akiknek ultrahordozható és egyben ultraerős gép kell – a szomorú csak az, hogy ez a két tulajdonság egy lapon való említése jelenleg a legdrágább dolog, amit a laptop-piacon el tudunk képzelni.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét