A Samsung kotyogta ki az Apple következő nagydobását?

0
32

A kijelentés Baek Seung-ingtől, a Samsung Display ügyvezető igazgatójától származik, aki a napokban egy iparági rendezvényen beszélt a technológia megbízhatóságának jelenlegi állásáról. A The Elec beszámolója szerint ennek kapcsán került szóba, hogy a nagy informatikai vállalatok egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a hajtogatós készülékek iránt.

Az egyikük pedig az Apple, amely Seung-ing szerint a Samsung Display-jel és az LG Display-jel közösen dolgozik egy 20 hüvelykes flexibilis panelen. Az ügyvezető igazgató úgy nyilatkozott, hogy az iparág feladata most a kijelzők gyűrődésének javítása, hogy az almás cég is elégedett legyen. Magyarán Tim Cookéknak továbbra is minőségi problémái vannak a technológiával, és jó eséllyel ezért várnak ki a szintén évek óta pletykált “iPhone Fold” piacra dobásával is.

Seung-ing szavai alapján már biztosra vehetjük, hogy az Apple-t valóban foglalkoztatja egy nagyobb hajtogatós termék. Azt azonban nem árt megjegyezni, hogy ez önmagában még nem garantálja, hogy az valóban egy MacBook Pro lesz, vagy hogy tényleg meg is jelenik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét