A Samsung megerősítette: Rengeteg szoftverfrissítést kapnak az S22 széria kamerái

0
544

A napokban a dél-koreai cég megerősítette, hogy egy csomó új kamerafrissítés érkezik Galaxy S22 készülékeire. A frissítés továbbfejlesztett QR-kód-leolvasást, valamint képminőségbeli javulást jelent, továbbá javítanak az éjszakai módon is, így sötétben is jobb képeket lőhetünk.

Habár már mindenki az S23-akról pletykál, ne feledjük, az S22 széria még alig múlt fél éves, ezáltal a Samsung nem hagyta abba az eszközök fejlesztését. A vállalat most megerősítette, hogy kamerafejlesztések egész sora van úton a Galaxy S22, az S22+ és az S22 Ultra felé. Ezenkívül néhány új funkció a régebbi Galaxy S21 telefonokon is elérhető lesz.

Először is a széles és ultraszéles kamerához hasonlóan a teleobjektív is képes lesz rögzíteni a Hyperlapse videót a frissítés után. Másodszor, a Galaxy S22 okostelefonok kép- és videóminőségi javulást is kapnak.

Következő, a gyenge fényviszonyok melletti fotózás is figyelemre méltó frissítést kap. A Samsung állítása szerint az éjszakai módban készült képek jobb színekkel és nagyobb fényerővel fognak rendelkezi a frissítés után. Végezetül a Galaxy S22 és Galaxy S21 telefonokkal végzet QR-kód beolvasás is update-et kap, gyorsabban fogja felismerni az eszköz ezeket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét