A Samsung további részleteket árul el a Galaxy Ringről

0
1913

Hivatalos infókat kaptunk a Galaxy Ringről az MWC 2024-en, ahol a hordható eszköz is látható volt. A készülék különösen könnyű, és többféle méretben és három színben kapható. A funkciók közé tartozik a hosszú akkumulátor-üzemidő, a pulzus- és légzésszámkövetés, valamint a Samsung Health alkalmazás új My Vitality Score mérőszáma.

A Samsung bemutatta az új Galaxy Ringet az MWC 2024-en. A hordható készüléket a januári Galaxy Unpacked rendezvényen hintették el – csupán a létezését. Bár néhány információ még hiányzik, most többet tudunk a hőn várt termékről.

A Galaxy Ring kilenc méretben, 5-től 13-ig, és három színben lesz elérhető: arany, platina ezüst és kerámiafekete. A különböző méretű eszközök 2,3-2,9 gramm között mozognak. Minden gyűrűméret eltérő akkumulátorkapacitással rendelkezik, 14,5 mAh és 21,5 mAh között, ami a Samsung szerint hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít. Kontextusba téve: az Oura Ring hasonló méretű akkumulátorral rendelkezik, amely akár hét napig is használható egyetlen töltéssel.

Ami az okostelefonokkal való kompatibilitást illeti, a Galaxy Ring csak a Galaxy S24 sorozattal fog működni, legalábbis kezdetben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét