A Sharkoon bemutatja az új Elite Shark CA300H ATX gépházat

0
118

A hivatalos sajtóközlemény szerint „ezt az ATX gépházat kiváló minőségű hardverek bemutatására tervezték, és bőséges belső méretének köszönhetően sokféle építési lehetőséget kínál”.

Masszív, mégis elegáns kialakítású, edzett üveg oldallapok, fém felső lap és elől csiszolt alumínium váz, ez az Elite Shark CA300H. A ház négy RGB Led ventilátorral, RGB vezérlővel és RGB megvilágítású I / O panellel rendelkezik, valamint a szokásos csatlakozók mellett USB-C portot is tartalmaz, amelyek a ház oldalán helyezkednek el.

Hűtésből nem lesz hiány, hiszen a házhoz kapott 120 mm-es Led ventilátorok 140 mm-esre cserélhetők, valamint az előlap mögött egy 420 mm-es, a felső panel alatt pedig egy 360 mm-es ventilátor számára van hely. A videókártyák hossza akár 425 mm, a támogatott CPU hűtők magassága pedig 165 mm is lehet, valamint akár hét darab 2,5 hüvelykes SSD-t, vagy négy 3,5 hüvelykes merevlemezt is beépíthetünk a házba.

Hirdetés

A gépház iránt érdeklődők (melynek ára 154,9 euró) már leadhatják rendeléseiket online és offline is kiskereskedőkön keresztül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét