A Xiaomi még idén bemutatja új összecsukható okostelefonjait

0
60

Egy új leak szerint a Xiaomi még idén bemutatja „Mix” sorozatának keretein belül új összecsukható telefonjait. Úgy hírlik, hogy világszerte megjelennek az eszközök így alternatívát nyújthatnak a Kínán kívüli Xiaomi-rajongók számára a Samsung, a OnePlus és a Google összecsukható termékei helyett.

Habár a Mix 5 telefon várhatóan nem idén fog megjelenni, helyette érkezik más telefon. Az érkezők között van a gyártó előlap nélküli okostelefonja, mely a “Suirenshi” kódnévre hallgat. Ez két kijelző alatti kamerával rendelkezik. Emellett a Xiaomi piacra dobja első „kagylószerű” (calmshell) összecsukható telefonját.

Az említett calmshell modell várhatóan Mix Flip néven fog megjelenni és a Samsung közelgő Galaxy Z Flip6-jának közvetlen riválisa lesz – illetve Kínában eddig is az volt, most a globális piacon is az lesz. Akárhogy is, a Mix Flipről vagy a Mix Fold 4-ről keveset tudunk, de várhatóan mindkettő prémium hardvert kínál majd, beleértve a Snapdragon 8 Gen 3-at. A forrás szerint a fentebb említett telefonok október körül debütálnak.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét