Agresszív árképzéssel indult útjára a Redmi Note 10

0
98

Miután 2020 vége felé kiadták a frissített Note 9 szériát, a Xiaomi végre megjelenteti a Redmi Note 10 termékcsaládot is. A telefonok ára várhatóan elég magas lesz a megszokotthoz képest, elemzők szerint különösen igaz ez Indiára. Sajnos a telefon specifikációi még ismeretlenek.

Még tavaly májusban dobták piacra a Redmi Note 9 szériát. Meglepő módon ahelyett, hogy hat hónappal később követte volna a Redmi Note 10, a Redmi inkább a Note 9 4G, Note 9 5G és a Note 9 Pro 5G bevezetését választott, ez pedig mondhatni egy ráncfelvarrás. Mostanra azonban úgy néz ki érkezik az igazi next-gen modell is.

Legújabb információk szerint a Xiaomi ebben a hónapban indítja útjára a Redmi Note 10 szériát, azonban egyelőre csak Indiában. A megjelenő termékek a következők: Redmi Note 10 4G, Redmi Note 10 Pro 4G, Redmi Note 10 Pro 5G. A felsorolásban szereplő utolsó darabról egyelőre még nem tudni, hogy Indiában elstartol-e.

Hirdetés

A telefon érkezik a globális piacra is, azonban ennek ütemterve ismeretlen, csak úgy, mint a specifikációk. Ha valami kiszivárog vagy éppen bejelentik, naprakészen tájékoztatjuk olvasóinkat.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét