Akár 64 magos processzorral is érkezhet a Mac Pro 2022-ben

0
110

Hírek szerint a 2022-es Mac Pro modellek igen combosak lesznek, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy állítólag 64 magos processzort is szerelnek majd bele. Továbbá megerősítik a hírek annak a lehetőségét is, hogy az Apple teljesen szakít az Intellel, és házon belüli processzorokat szerelne Mac-jeibe a gyártó. Mondanom sem kell, horrorisztikus áruk lesz a gépeknek.

Újabb pletykák láttak napvilágot az Apple Siliconról, ami tágítja a képet arról, hogy a Cupertinói cégóriás teljes gőzzel azon van, hogy ARM-alapú házon belüli processzoraival szerelje minden eszközét. Van is okuk rá, ugyanis az M1-es Apple CPU kenterbe veri az összes létező (és vele hasonló kategóriában lévő) Inteles társát.

Állítólag három alapverziója lesz a Mac Pro-nak, az egyik 5500 dollárról indul és 64 GB RAM, 32 GPU mag és 32 magos processzor található meg benne. Egyel fentebb lépve egy 12.000 dolláros gép vár minket, amely már a 256 GB RAM – 64 GPU mag – 48 CPU mag kombinációt kapja. Végül pedig van még egy 19.000 dollárról induló modell is, ami 256 GB RAM – 64 GPU mag – 64 CPU mag felállásban lesz elérhető alapmodellként.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét