Androidon és iOS-en a Final Fantasy I-III

0
234

Tehát ha a sorozat rajongója vagy, és szeretnéd telefonon és/vagy iPaden is nyúzni a játékokat, július 29-től megteheted, de egyelőre be kell érni az első három epizóddal. Mindhárom játékot egy remasterelt újrakiadásban lehet majd megvenni, ezeket újradolgozott 2D-s pixelgrafikával, megújult hátterekkel látják majd el.

A már említett újragondolt grafika mellett újra fogják hangszerelni a zenei aláfestést, ráadásul mind a grafikai, mind a zenei oldalt az eredeti művészek, Kazuo Shibuya és Nobuo Uematsu dolgozzák újra, vagyis jó kezekben van a projekt. Az irányítás is modern lesz, hiszen a kontrollerrel történő vezérlés mellett természetesen elérhető lesz az érintőképernyős irányítás. A jelen kornak megfelelő lesz a felhasználói felület, illetve bekerül a lehetőségek közé az automatikus csaták opciója, amivel az igazi vérbeli JRPG rajongók vélhetően nem fognak élni.

Egyelőre nem tudni egészen pontosan mennyit fognak felszámítani ezért a régi/új élményért, mert egyelőre nincs előrendelési opció sem a Google Play Áruházban, sem az App Store-ban. Valószínű, hogy nem annyiba fog kerülni, mint a Steam-es kiadás, de az igazi rajongóknak akár minden pénzt megérhet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét