Apple AirTag – 29 dollárért nincs többé elveszett kulcscsomó

0
121

Végre itt van az Apple új NFC, Bluetooth és UWB alapú trackere. Bármilyen tárgyra rátehetjük az eszközt, és a Find My nevű alkalmazáson belül pedig követhetjük annak pozícióját, így búcsút mondhatunk az elveszett kulcsoknak. Egy darab ilyen AirTag 29 dollárba, míg egy négyes csomag 99 dollárba kerül.

Megérkezett az Apple mindennapi tárgykövetője, az AirTag. Egy célra tervezték, hogy segítsen az embereknek megtalálni dolgokat. Szinte bármilyen tárgyra rátehetjük ezt a kis kütyüt, legyen az poggyász, hátizsák, vagy kulcscsomó; és segítségével szinte lehetetlen, hogy elhagyjuk a trackelt tárgyat. Fontos azonban, hogy az AirTag csupán iOS/iPadOS 14.5 vagy újabb verziójú eszközökkel kompatibilis.

Nem csupán a mi telefonunk vesz részt elveszett cuccunk kutatásában, ugyanis az Apple megoldotta, hogy más – teljesen idegen – eszközökön keresztül is működjön, mindezt úgy, hogy nem sérül semmiféle magáninformáció. Semmi okunk félni tehát, hogy működik ez a funkció, ugyanis nem használható visszaélésre.

Hirdetés

Egydarabos csomagban 29 dollárért vehetjük meg, míg a négydarabos kiszerelés 99 dollár.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét